Om oss

Om Oss

På matochvinklubben.se brinner vi för att dela vår kärlek till mat och vin med andra entusiaster. Vi tror att rätt kombination av mat och vin kan förvandla en vanlig måltid till en oförglömlig upplevelse. Vår webbplats är fylld med inspirerande recept, vinrekommendationer och användbara guider för att hjälpa dig att hitta de bästa smakerna.

Möt Teamet

Anna Eriksson

Anna är vår expert på matlagning och ansvarar för att skapa de fantastiska recept du hittar på vår sida. Med över tio års erfarenhet som kock och en passion för gastronomi, älskar hon att experimentera i köket och dela sina smakupplevelser med våra läsare.

Johan Lindgren

Johan är vår vinexpert, med en bakgrund som sommelier och flera års erfarenhet inom vinbranschen. Han står för vinrekommendationerna och är alltid på jakt efter nya, spännande flasksuccéer att para ihop med Annas rätter. Hans djupa kunskaper om vin gör att du alltid kan lita på att få de bästa tipsen.

Tillsammans strävar vi efter att göra matochvinklubben.se till den främsta platsen för alla mat- och vinälskare. Vi hoppas att du hittar inspiration och glädje i det vi delar!